hanner/males » Dan
Copyright: ridehesten.com
Xantudd´s Danish Boulevard (Dan) født d. 5 april 2008. Vægt: 7,2 kg. Dan kommer fra Italien.
Stambogsnummer i Danmark: DK15390/2010
Stambogsnummer Italien: LOI 09/16765

Hans opdrætter,  Marco kom til Danmark med Dan  d. 26 juni 2008, og blev her til næste dag og viste os lidt om at sætte den daglige top, samt viste han os små trick til udstillingerne.
Tak til Marco for den smukke shih-tzu, og for et par festlige dage i Nyborg. Thanks to Marco for this lovely shih-tzu (Dan).
Mille grazie a Marco per questo piccolo cucciolo bello".Dan står til avlstjeneste for egnede tæver
Ring til Karin Tlf: 51941810


  

29/11 2009 KSS udstilling i Nyborg
"Dan" blev Dansk Champion og BIM
Dommer:
Birthe Scheel
Handler: Tenna Grenaae


Udstilling Grenå 26/7 2009 Dommer: Mackay Low, Malaysia
1. pr.Exellent 3 vinder (unghundeklassen)
Udstilling på Bornholm 4-5 Juli 2009

Excelent Bedste Han i unghundeklassen, 2. Bedste Han - Certifikat
Dan fotograferet ved Nyborg Slot 20/5 2009
Dan på udstilling i Hedensted d. 19/4 2009
Så blev Dan 11 mdr. Her gjort i stand af Tenna Grenaae d.25/2 2009.
Dan er en rigtig dejlig hund,men i øjeblikket kræver det meget energi at holde hans flotte pels fri for filtre. Han er inde i en periode hvor han skifter fra "hvalpepels" til voksenpels, og det betyder at der hver eneste dag løsnes hår fra underpelsen. og hvis disse ikke bliver friseret væk, filtrer pelsen rigtig meget. Man skal være "over" denne pels hver dag. Dan bliver i øjeblikket vasket og føntørret ca. hver 3 dag. For at bevare hans underpels korrekt, bruger vi kun en blød smørbørste når han friseres. 
Dan er en frisk og nysgerrig hund med mod på livet, og han får lov at komme ud og opleve det, men det betyder også en masse extra arbejde med hans pels. Men hundenes livskvalitet står højt hos os, så selv om de skal være udstillingshunde, skal de først og fremmest have lov at være HUNDE, med alt hvad det indebærer.
STOR STOR TAK TIL TENNA SOM STÅR FOR HELE PELSPLEJEN BÅDE PÅ DAN, YATZY og BALOO. UDEN TENNAS ENERGI OG INTERESSE KUNNE HUNDENE IKKE HOLDES SÅ FLOT.
Hedensted 19/4 2009
Dommer: Frode Jevne, Norge

Maskulin han af meget god type og helhed.
Maskulint velformet hoved som ønskes med mere volume og en højere skalle god hals og ryglinie, velansat hale som er noget kort. udm. krop og benstamme. Vakker velstillet pels, velgående med godt drive. Herligt temperement og velvist.
Juniorklasse: Very Good, 2 vinder


DKK Kreds 3 Vinterskue i Årslev d. 1/2 2009

Dommer Annette Bystrup DK

9 mdr. velbygget han, maskulin, prima udtryksfuldt hoved korrekt afstand mellem øjnene, godt bredt næseparti passende åbne næsebor, korrekt underbid, veludfyldt lige front, velbårne ører, herlig hals og overlinie, korrekt højt ansat muntert båren hale, lang og tæt pels bevæger sig blødt glidende med udmærket drive.
VG - BIR - BIG 2
Herunder billeder fra dagen
 
Dan´s Fotoalbum


4/9 08 Dan 5 mdr.
Dan 8 mdr Dan 8 mdr. Dan 8 mdr.
Dan 8 mdr. Dan 8 mdr. Dan 8 mdr. Dan 8 mdr.
Dan 8 mdr. Dan 8 mdr. Dan 9 mdr. Dan 9 mdr.
Dan 9 mdr.
4/8 2008 Så blev Dan 4 mdr. Her fotograferet af Tenna Grenaa. Han er vores lille charmetrold. Laver lidt ballade når lejligheden byder sig. slet ikke til at stå for.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite