Minder/Memories


Her er minder og billeder af mine hunde og opdræt igennem 40 år
1968
Her er min første hund, en Engelsk Cocker som jeg fik da jeg var 14 år. Efter mange års plageri. Hun blev hentet ude på landet i en lade. Vi kaldte hende Cleo, efter en kendt sangerinde dengang i 1968.
1975

Dette år blev jeg udlært som hundefrisør hos Birthe Hansen "Kennel Bardo". Jeg fik en brun dværgpudel med herfra da jeg stoppede. På billedet er det jakeline til venstre. Og hendes mor "bedstemor piv" til højre.
1980
Her er min første Amerikaner. En smuk black and tan tæve, købt hos Kennel Atholm i 1980. Vi døbte hende Eleisa. Her er hun sammen med min datter Stine på hendes 1 års fødselsdag. Desværre viste det sig at Eleisa havde et stort underbid, derfor blev det en meget kort udstillings karriere. Men hun var en rigtig sød hund, og hun fik et dejligt liv sammen med min svigermor, og blev 13 år gammel.
1981
Så købte jeg hund nr. 2 hos Kennel Atholm. En dejlig Black and tan tæve, som vi kaldte Amber. Hun klarede sig godt på udstillingerne, og blev den hund som kom til at betyde meget for hele mit avlsarbejde med Amerikansk Cocker. På udstillingerne og via avlsarbejdet fik jeg mange venner. Bla. Anne Grethe Kennel Troldehytten som havde købt en kuldsøster til min Amber. Herfra fortsatte det i mange år frem. Der blev købt avlshunde både herhjemme og i udlandet. udstillinger, hvalpe, og gode venner kom der også ud af det. Bla. Gunni Schliemann fra kennel DanAm, Ruth Kristensen fra Kennel Galaksi, m.flere. Det var en sjov tid, og jeg arbejdede også en del år i Amerikanerklubben, både som bestyrelses medlem, og i udstillingsudvalget.
1981 -2001
1984 Børnene var altid med Min datter Stine gik med hunde fra hun var helt lille
Ja, jeg fik også en hvid mellempudel i 1986 Fra Amerikanerklubbens gallashow i 1987 Opdrætsklasse fra Kennel Galaksi i 1987 Ruth Kristensen med "musen" 1988
Efter en udstilling i Otterup i 1987. Anni, Cleo, Handy, Sakki, og Steppi. Menneskerne er min mor, Anne-Grethe og Stine Fra Amerikanerklubbens Galla Show Gunni Schliemann kennel Dan Am opdrættede nogle meget smukke Amerikanske cockere Pia Holgersen med en lille ny hvalp juli 1988
Kennel Galaksi var også en af mine gode samarbejdspartnere i disse år En hund som Anne-Grethe og jeg købte sammen fra Kennel Galaksi
1988

Her er et par af Anne Grethes Tricolore Amerikanere. Anne Grethe opdrættede under kennelnavnet Troldehytten. Og i mange år havde vi et fantastisk samarbejde med vores opdræt og udstillinger. Vi var begge to i bestyrelsen i Amerikanerklubben i en årrække. Det var dengang hvor der kunne komme op til 120 Amerikanere på en udstilling.
1989
Her er et billede af mine zoble hvalpe. Det lykkedes desværre aldrig at få farven godkendt hos DKK. De blev registreret som Zobel/hvid. Men det var et meget spændende avlsarbejde dengang. Det er jo altid spændende at prøve noget nyt, og specielt nye farver synes man jo er sjovt. Jeg synes selv at det var en meget smuk farve.
Den sidste Amerikanerhvalp der blev født hos mig i 2001
Her er jeg på udstilling med min første Shih-Tzu Mulan Grenå 21/7 2001
Mit barnebarn Amalie med min ShihTzu han "Dan" juni 2008
Til toppen af siden
Klik her for at få dit eget GoMINIsite